· סילר לאבן טבעית במטבח
(יובל)אנו מחפים את המטבח בבריקים חלילה טרומל של מילסטון.מעצבת פנים המליצה לנו על סילר ליטופין של אוראנטק. דיברתי איתם והם המליצו למטבח להשתמש בליטופין 021 שהוא די יקר.מילסטון עצמם מוכרים סילר ננו של אקמי ב250 לליטר, אבל אמרו לי שאפשר לקנות מוצרים מקבילים בכל טמבוריה.לטמבור עצמם יש חומר בשם פוליטום 290 במחיר סביר.
האם אתם מכירים חומרים טובים למטבח במחיר סביר? יש לכם המלצה?תודה מראש על העזרה
30.08.2015 15:37חלון חדשהוספת תגובה· סילרים לאבן, במטבח
(גבי)שלום יובל,
לסביבת מטבח ראה סילר מסוג "סיקה גארד 925" אשר מקנה הגנה אופטימאלית מפני שמנים. סילר זה הנו אגב גם הסילר היחיד שמאושר למגע עם מזון לאחר הייבוש, בסביבת מטבחים וכיוצ"ב.
למראה אבן ניטרלי תוכל גם להשתמש בסילר על בסיס ננו-טכנולוגיה מסוג "ננוסיל".
שני החומרים מצטיינים בעמידות גבוהה. הם גם בעלי כושר כיסוי גבוה וידידותיים למשתמש (כמעט שאינם מדיפים ריח בעת היישום).
שבוע טוב,
גבי
31.08.2015 21:48חלון חדשהוספת תגובה